God træningsaften

Så blev en god skydetrænning overstået, Torben fik 297 points og trænet til de kommende regionstævner hvor han og Ib skal deltage. Torben skyder 60 liggende og 60 stående mens Ib skyder 40 skud med støtte.
Det bliver spændende at se hvor gode… vi er efter en hel del års pause.
Derudover skal Torben som den eneste deltage i postskydningen i år.
Der er kommet rigtigt mange skytter i Aalborg firmaidræt efter at de har fået gang i pistolskydningen. Det er vildt dejligt at se, efter år med tilbagegang. Vi må håbe at det vare ved.

Sidste torsdag havde vi besøg af nogle synshandicappede som gerne ville prøve at skyde elektronskydning, det gik faktisk rigtigt godt og de 3 Syriske flygtninge havde efter min mening en hyggelig aften og deres prøveskydninger gik bedre end forventet. Trods sprogbarrieren så er det mit indtryk at vores snak på en blanding af dansk og engelsk samt brug af en tolk gjorde at flygtningene fik et godt indblik i vores sport .
Jeg håber i hvert fald at de kommer igen.

OBS: Årets juleskydning og julefrokost afholdes den 9 december kl 10 i skydelokalerne.

Vel mødt om torsdagen
Torben Frederiksen
Formand

torben

Jeg er Formand for AalborgElektronskydning vi er en klub under Dansk Blindesamfund og klubben er baseret på skydning for synshandicappede men alle som har lyst kan frit melde sig ind i klubben. jeg er også webmaster for klubbens hjemmeside.

Skriv et svar