Så skal vi igang!!

Kære medlemmer.

SÅ skal vi i gang. igen. jeg må indrømme at det her Corona sjov vi har været vidende til det sidste ja inden længe 2 års tid har trukket tænder ud. jeg har personligt på det sidste haft rigtigt meget at se til med mit nye formandskab i DBS Aalborg og har ikke haft overskud til at tag mig af klubben og det har pint mig meget. Men heldigvis kan man så sige har der ikke været nogen som har ønsket at være med i vores lille klub og det er jo på den anden side katastrofalt.
Jeg går dagligt og tænker skal skal ikke og med det mener jeg lukke klubben. Men mit hjerte vil ikke ikke rigtigt være med til det, så indtil videre må vi holde dampen oppe.
Vi skal som det første have afholdt generalforsamling og jeg vil i den nærmeste tid se om jeg kan få fastlagt en dato, så i vil hører nærmere om kort tid..
Men det er nu helt afgørende at vi får nyt blod ind i klubben ellers går den ikke ret meget længere.
skydningen foregår som sædvanligt og nu under normale omstændigheder om torsdagen fra kl 18 på Godthåbsgade skole i Nørresundby.

Jeg håber vi ses.

De bedste hilsner
Torben Frederiksen
mobil 30 49 59 20

torben

Jeg er Formand for AalborgElektronskydning vi er en klub under Dansk Blindesamfund og klubben er baseret på skydning for synshandicappede men alle som har lyst kan frit melde sig ind i klubben. jeg er også webmaster for klubbens hjemmeside.

Skriv et svar